No image

Tűzoltók mentették az árokba csúszott buszt

Király Csaba
10 hónapja 0 komment
Megosztás:

Szerda délelőtt még csak néhány fa kidőlése okozott gondot a Bükkben, amelyet a Közútkezelő és a katasztrófavédelem munkatársai megoldottak. A havazás miatt azonban az út egyre rosszabb állapotba került, annak ellenére, hogy a közút hótolói dolgoztak rajta.

Különösen a Hollóstetői Hegyi kemping után romlik a helyzet, szerda délelőtt egy kukásautó csúszott le az útról, és várta a műszaki mentést, később a Répáshuta és Bükkszentkereszt között közlekedő autóbusz is az út menti árokban kötött ki, így ott is műszaki mentésre volt szükség.

A balesethez a miskolci hivatásos tűzoltókat riasztották, akik drótkötél segítségével kivontatták a járművet az árokból. Az eset során senki nem sérült meg.

Közben az ágak is egyre inkább meghajlanak a hó súlya alatt, így félő, hogy – ha nem áll el a hó – később még újabb ágtörések, fakidőlések, leszakított vezetékek lehetnek a területen. Mindenki óvatosan induljon útnak, és csak az közlekedjen arra, akinek ott van dolga és elkerülhetetlen számára, hogy autóba üljön!

ÉM-HI

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?