No image

Március 15. nálunk a Magyar Sajtó Napja is

Tóth István
1 éve 0 komment
Megosztás:

Március 15. a Magyar Sajtó Napja, a forradalom és szabadságharc mellett a mi munkánk ünnepe is. Cégünk, az Inform Média Lapkiadó Kft. erről méltó módon emlékezett meg az Észak-Magyarország fotósainak kiállításával, valamint az Év Újságírója díj átadásával, melyet Horváth Imre kapott.

A Magyar Sajtó Napját 1990 óta ünnepeljük minden év március 15-én. 1848. március 15. eseményei között ugyanis a szabad sajtó is megszületett. Az ezen a napon kinyomtatott 12 pontot és a Nemzeti Dalt tekintjük a magyar sajtó első szabad termékeinek.

Cégünk a 2018-as évvel kezdve úgy döntött, hogy a Magyar Sajtó Napja ne csak a mi belső, szakmai ünnepünk legyen, hanem a nyilvánosság számára is mutassuk meg magunkat - hiszen nekik készítjük minden munkánkat. Ennek jegyében, idén először nyilvános rendezvényen ünnepeltünk, melynek részeként az Észak-Magyarország fotósai - Ádám János, Bujdos Tibor, Kozma István, és Vajda János kollégáink - munkáiból (stílszerűen 48 képből) nyílt vándorkiállítás, mely elsőként a Szinvaparkban tekinthető meg egy hónapig, aztán pedig ki tudja hol áll meg.

Demeter Ervin, Borsod-Abaúj-Zemplén megye kormánymegbízottja köszöntött minket, majd megbízott főszerkesztőnk, Uri Mariann nyitotta meg a kiállítást, illetve adta át az Év Újságírója díjat Horváth Imre kollégánknak, az Észak-Magyarország újságírójának.
Imre nagy megtiszteltetésnek vette a díjat, hiszen mint mondta, ezzel a munkáját ismerték el, ami minden embernek jól esik. Nem mellékesen, emellett bevállalta, hogy mentorálja a Hírek360 stábját is, úgyhogy hamarosan minőségi javulás várható anyagainkban!

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?