No image

Tavaszodik Lillafüred!

Dóra Nagy
1 éve 0 komment
Megosztás:

Téli videónk után visszatértünk Lillafüredre, hogy tavaszi pompájában is körülnézzünk. Szép volt a hófödte mesevilág, de a zöldellő fák és a nyíló virágok látványa a megújuló természet energiájával is feltölt.

A Hámori tónál újra lehet csónakázni, illetve gyönyörködni a barnásról zöld színűre változott vízben. A tavasz annyira hirtelen érkezett meg, hogy helyben azt mondták nekünk, három napja kezdett zöldellni a világ körülöttünk.

A Palotaszálló alatti barlangokat mi is kipróbáltuk, és rájöttünk, hogy még tavasszal sem túl kényelmesek. A lillafüredi vízesést a lehető legtöbb szögből igyekeztünk megcsodálni, mert 20 méteres magasságával továbbra is lenyűgöző látványt nyújt. A függőkert is elkezdett kivirágozni, egyre több tulipán és más szépségek díszítik Lillafüredet.

A virágzó természet szerelmeseit várja Lillafüred!

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?