No image

Miskolc történelmi nagyjai a Deszkatemetőben - hamarosan!

Dóra Nagy
1 éve 7 komment
Megosztás:

Szentpáli utca, Bató-ház. Olyan nevek, amikkel naponta találkozunk Miskolcon járva. Azonban honnan erednek? Tudtad, hogy Szentpáli István a Miskolci Kereskedelmi és Iparkamara titkára, és a város polgármestere is volt? Vagy hogy Bató István legendás kereskedője volt Miskolcnak a 19. században, lánya Eszter pedig városi legendává vált tragikus sorsával?

Közös bennük, hogy a Deszkatemetőben nyugszanak, több más olyan személlyel együtt, akik Miskolc történelmében jelentős szerepet töltöttek be. Hamarosan történész segítségével nézünk meg néhány síremléket, és beszélgetünk a múlt nagyjairól, akik a jelenben is köztünk élnek.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
7 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?