No image

A csodálatos bükki táj a Bükkszentkereszti kilátóból

Tóth István
8 hónapja 0 komment
Megosztás:

A Bükkszentkereszt fölé magasodó Kis-Dél hegyen 2014 óta áll a Bükkszentkereszti kilátó.A fából készült hangulatos kis építményről különleges látvány tárul az egyszeri túrázó elé: a festői település képe, a Bükk érintetlen farengetegei, és persze birkák. Ugyanis egészen otthonosan veszik körül a felvezető csigalépcsőt a csorda kisebb-nagyobb, békésen legelésző tagjai.A kilátó megközelítése annak is könnyű feladat, akinek nem kenyere a mozgás, de a csodálatos természet vonzza. Autóval kiépített úton juthatunk el a hegy lábáig, ahol egy nem túl meredek, 200-300 méteres séta után már fel is érünk a tetőre.


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?