No image

Lillafürednél átlibbentünk a Bükk felett

Tóth István
8 hónapja 0 komment
Megosztás:

Felültünk a Lillafüredi Libegőre, és tettünk egy kört a hegyoldalba vágott útvonalon. Lelkünket megnyugtató spirituális utazáson vettünk részt, ahol az erdő csendjét és a hegyek nyugalmát csak a kedvesen ránk köszönő ismeretlen libegők törték meg.A 2015-ben megépült libegő drótkötél pályán szállítja az utasokat, egyszerre akár több mint 180 főt. Ott jártunkkor nem volt teltház, de ezt tudjuk be a hétfő kora délutáni időpontnak.
A libegőtúra 333 méteres tengerszint feletti magasságban indul, és Bükkszentkereszt irányába, 606 méteres magasságig viszi el az utast a hegyoldalon keresztül - mindeközben 1080 méter hosszú utat tesz meg, mintegy 18 perc alatt.

Barátságos tempóban haladnak a székek a levegőben, az érzés pedig a többi utazót is átjárhatja, hiszen néhány szembe jövő véletlenszerűen ránk köszönt - mi meg vissza. Annyi egészen biztos, hogy a lefelé tartó visszaút sokkal látványosabb, hiszen szemben elénk tárulnak a Bükk fákkal borított hegyoldalai.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?