No image

Százmillió még gombócból is sok, nem hogy szerszámból

Tóth István
10 hónapja 0 komment
Megosztás:

Legyártották a százmilliomodik terméket a miskolci Bosch-gyárban. Az ünnepi alkalomból mi is bejutottunk 360 fokos kameránkkal a cég több mint 38 ezer négyzetméter területű, csaknem 2400 embert foglalkoztató üzemébe.

A mérföldkő-értékű, kétsebességes akkumulátoros fúró-csavarozó a tervezéstől a legyártásig Miskolchoz kötődik, hiszen a munkafolyamatok helyben mentek végbe. A százmilliós szám annak tekintetében figyelemre méltó, hogy tíz év alatt a cég megnégyszerezte termelési kapacitását.

Gyárbejáráson belekukkanthattunk, hogyan készülnek a jubileumihoz hasonló kéziszerszámok, a túra végén pedig emlékplakett került a gyártócsarnok egyik oszlopára, amit szimbolikusan az egyik szóban forgó géppel fúrtak fel.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?