No image

Morgó, Oszkár és Pipitó már megtették tétjeiket

Tóth István
10 hónapja 1 komment
Megosztás:

A Hírek360 csapata meglátogatta Debrecen, Miskolc és Nyíregyháza állatparkjait, hogy kikérje az ott élő papagáj-félék tippjeit a futball világbajnokság elődöntőit illetően. A Borsod Online, a Hajdú Online és a Szabolcs Online játékában arra fogadhatunk, hogy eltalálják-e egzotikus barátaink a továbbjutókat.

Bárkinek esélye nyílik elnyerni az értékes nyeremények valamelyiket, amihez nem kell mást tenni, mint rákattintani a megfelelő fenti linkre. Ott csupán arra a kérdésre kell választ adni, hogy Morgó/Oszkár/Pipitó jól tippelt-e: tényleg az nyeri az elődöntőket, akik ők választottak. Lássuk, hogy melyik városban hogyan alakul az állati tippverseny.

Morgó a vakszerencsére bízta

A nyolcéves zöldszárnyú arapapagáj azóta a Nyíregyházi Állatpark lakója, hogy kikelt a tojásból. Most új feladatot kapott: a focidrukkerek örömére megjósolta, hogy mely nemzetek csapatai nyerik meg a futball világbajokság elődöntő mérkőzéseit.Morgó gondozói kezéből választott egy-egy borítékot, melyekben a négy, elődöntőt játszó ország zászlaját rejtették el. Az arapapagáj jóslata szerint Belgium legyőzi Franciaországot, Anglia pedig Horvátországot, így belga-angol döntőt izgulhatnak végig a szurkolók. Szerda este kiderül, hogy igaza volt-e!

Oszkár egyszer hezitált, egyszer határozott volt

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark lakójának döntési mechanizmusait nem ismerjük. Kérdeztük, de csupán két választ volt hajlandó megadni: „jó reggelt” és „nem”. Tippelésének módszertana, hogy az elődöntőben összecsapó nemzetek zászlói közül kiválasztja a számára szimpatikusat.

A Franciaország – Belgium összecsapással kapcsolatban nem habozott, és amint meglátta a fekete-sárga-piros trikolórt, csőrével azonnal rábökött az utóbbi csapatra. Úgy tűnik, egyértelmű mérkőzés lesz.

A másik ágon már hezitált, hiszen a Horvátország – Anglia meccsből déli szomszédainkat mintegy 30 másodperces gondolkodás után választotta ki. Szoros küzdelemre számíthatunk Oszkárunk szerint.

Vajon a brazilos nevű Pipitó tippelt jól?

A Debreceni Állatkertben élő zöldszárnyú arapapagáj sem maradhatott ki a jósló állatok sorából. Pipitónak két húzásra kellett kiválasztani a kedvenc kampói közül, melyik csapat számára a „nyerőbb”.A madár szerint a belga–francia elődöntő mérkőzés győztesei a vörös ördögök lesznek, azaz Belgium jut a döntőbe. Az angol–horvát összecsapásból pedig a fiatalokból álló angol csapat száll majd harcba a világbajnoki címért. Ennek tükrében úgy néz ki, Belgium és Anglia válogatott csapata fog küzdeni a trófeáért.

Na de kinek lesz igaza?

Debrecenben és Nyíregyházán tehát Belgium és Anglia összecsapását tippelik a szárnyas sporttudósok a 2018-as oroszországi futball vb döntőjében, míg Miskolcon Horvátországot várják Belgium ellenfeleként. Szerda éjszaka már tudni fogjuk a válaszokat, a döntő előtt pedig visszatérünk a jósmesterekhez, hogy kiderítsük, mit jeleznek előre magáról a vasárnapi nagy meccsről!

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
1 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?