No image

Fociteraszon szurkolhatunk együtt Miskolcon

Tóth István
9 hónapja 0 komment
Megosztás:

A miskolci Szinva Terasz a futball világbajnokság idejére Szinva Foci Terasszá alakult át. A téren mi is körülnéztünk 360 fokos kameránkkal az Anglia - Horvátország elődöntő alkalmával.

A focit legjobban közösségben lehet élvezni, amikor együtt szurkolnak az emberek, egyszerre robban a sokaság érzelmi töltete. Ennek enged teret a nagyszerű kezdeményezés a Szinva Teraszon, ami kis szurkolói zónaként működik a július 15-i döntőig. A hatalmas képernyőn nézhetjük a meccseket, padokon illetve a tér lépcsőin ülve, közben sörünket szürcsölve, barátainkkal körülvéve.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?