No image

Balázsék élőben rádióztak Miskolcról

Tóth István
10 hónapja 0 komment
Megosztás:

Hétfőn Miskolcra érkezett a Rádió 1 roadshow-ja, hogy a reggeli adást élőben sugározzák a város egyik központi helyszínéről, a Szent István térről. A reggel 6 és 10 óra közötti kitelepülésen személyesen találkozhattak kedvenceikkel a rajongók, akik örömmel írták az autogramokat, pózoltak közös fotókhoz és osztották a reklámtárgyakat.

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani évek óta indítják az ország sok lakójával együtt a napot reggeli rádióműsoruknak köszönhetően. Ennyi idő alatt hatalmasra nőtt rajongótáboruk, ők pedig minden évben igyekeznek személyesen is felvenni velük a kapcsolatot – hogy a rádióhang emberré materializálódjon.

Ennek a célnak része az országjáró roadshow-juk, amikor meglátogatnak egy települést, és onnan élőben sugározzák reggeli műsorukat, a hallgatókat bevonva. Idén Miskolc volt az első állomásuk, ahol hétfőn találkoztak a rajongókkal – közülük sokan már hajnali 5 órától ott voltak a Szent István téren.

Elmélyül a „barátság”

Rákóczi Feri elmondta, hogy 10 éve járják az országot és szeretik csinálni, mert ilyenkor találkozhatnak a közönséggel; akikkel egyébként a rádió steril falai között nem tudnak. Élvezik a közvetlen visszajelzést: látják az arcukon, hogy tetszett-e nekik, amit éppen mondtak.

Úgy fogalmaz, hogy amikor valaki odalép hozzájuk, ő ismeri az életüket, tudja, kik Balázsék, de ez egyoldalú kapcsolat, mert ők nem ismerik személyesen a hallgatókat. A roadshow során kicsit emberközelibbé válik ez a „barátság”.

Miskolcot kifejezetten szeretik. Kiváló bizonyíték erre, hogy minden évben visszajönnek ide. Ilyenkor igyekeznek egy kis szabadidős programot is beiktatni, de az intenzív rádiózás mellett ez nem mindig sikerül. Ahogy idén a pihenés győzött, mert bár már tegnap megérkeztek és tervezték, hogy kilátogatnak a sörfesztiválra, inkább a hajnali adáskezdetre készültek rá.

Klusovszki Kíra és Szemán Péter 5 órakor keltek, hogy kiérjenek a 6 órai kezdésre. Minden reggelt Balázsékkal közösen indítanak – ezért nagyon örültek a személyes találkozás lehetőségének. Péter őszinte áhítattal meséli, hogy a játék közben 1 méterre álltak tőle mindhárman, és ez „egyszerűen hihetetlen”. Szereztek relikviákat is: világítós karperecet, nyakba akasztót, de a legnagyobb kincs a dedikált fotó.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?