No image

Egyéjszakás kaland a múzeumban

Novák Krisztina
5 hónapja 0 komment
Megosztás:

Borzongató és tabudöntögető programmal várta idén látogatóit a Herman Ottó Múzeum, a Régészet Napja alkalmából. Az országos rendezvénysorozat ezúttal a Régészet "sötét" oldalának témái köré rendeződött, amely Miskolcon – rendhagyó módon a Régészet Éjszakája – lett.

Erotika a letűnt időkben

Az interaktív kaland során az érdeklődők régészek segítségével ismerkedhettek meg múltunk sötét titkaival és pajzán történeteivel. A múzeum gyűjteményének legpikánsabb leleteit régészeti "peep show" során leshették meg a látogatók.

Vér és erőszak a régészeti korokban

Haj egy többszáz éve elhunyt ember fején? Áldozati rituálék? Mi történt a boszorkányokkal? Miért hiányzik a csontváz lába? Milyen fegyverekkel vívtak csatát a múltban? Számos hasonló kérdésre kínáltak válaszokat és mutattak be régészeti leleteket a múzeum dolgozói, de a vendégek bepillantást nyerhettek egy tömegsír feltárásának véres és nyers valóságába is.

Novák Krisztina

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton.

Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?