No image

Három év a kutyaházban

Tóth István
3 hónapja 0 komment
Megosztás:

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány gazdátlan kutyái „hoztak össze” minket és Kiss Józsefet, az Észak-Magyarország napilap nyugalmazott újságíróját.

Jóskát egyébként a Röfi regénye címet viselő könyv szerzőjeként is ismerhetik nézőink. Stábunk a MÁSA telephelyén találkozott vele, ahol Jóska - és néhány társa - önkéntes segítőként tevékenykednek.

Egészen speciális terület az övék, hiszen nem csak a havi egyszeri kutyasétáltatásból veszik ki a részüket, hanem gyakorlott állattartóként- és nevelőként igyekeznek segíteni a bekerülő kutyusok közül azokon, akik vagy azért nem bíznak az emberekben, mert bántalmazták őket vagy azért nem, mert kiskoruktól magukra hagyták őket, és teljesen elidegenedtek az emberektől.

A videóban minden jelenlegi, és jövőbeni kutyatartó számára hasznos tanácsok is elhangzanak, valamint megismerkedhettek két, ahogyan ő nevezi, „páciensével”, Belluskával és Bencével is, akik jó példái az eredményes munkának.

Bekerülésük óta egy kennelben laknak, de a kutyaházból sem merték kitenni a lábukat, ám egy nap megérkezett az életükbe – és a kenneljükbe – Jóska, aki kitartó munkával elnyerte a bizalmukat. A történet részleteit, valamint a boldogan sétáló főszereplőket a videóban megtekinthetitek.

Novák Krisztina

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát! ​ ​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?