No image

Harmadszor börzézhettek az álláskeresők

Novák Krisztina
10 hónapja 0 komment
Megosztás:

Óriási érdeklődés kísérte március 20-án, Kazincbarcikán az Észak Állásbörzét. Még a délutáni órákban is zsúfolásig megtelt az Egressy Művelődési Központ.

Az állást keresőket és kínálókat összehozó Észak Állásbörze kazincbarcikai színhelyére, az Egressy Művelődési Központba március 20-án reggel már az ünnepélyes megnyitó előtt egy órával nagyon sok érdeklődők érkezett. Az Észak-Magyarország napilap olvasótábora alapvetően a munkáltatókból és a munkavállalókból áll, az állásbörzék pedig lehetőséget teremtenek arra, hogy ez a két tábor összetalálkozzon.

"A tavaly ősszel a Miskolci Egyetemen szervezett, és a 2019. március 5-i tiszaújvárosi sikeres állásbörzék után most Kazincbarcikán vállalkoztunk arra, hogy összehozzuk a munkaadókat – összesen huszonhárom kiállító vett részt a rendezvényen – a munkavállalókkal. Látva a hatalmas érdeklődést, nyugodtan mondhatom, hogy mindenki elégedett" – hangsúlyozta Maros Éva, a lap értékesítési vezetője.

Negrutz Ágoston miniszteri megbízott, a megyei közgyűlés elnökének főtanácsadója megnyitó beszédében a Miskolcon élő híres közgazdászt, Kopátsy Sándort idézte: „A gazdasági életet csak élénkíteni és fékezni lehet. Alakítani nem.” Megyénk vezetése is azon fáradozik, hogy élénkítse gazdaságunkat. Negrutz Ágoston örömtelinek nevezte, hogy az Észak-Magyarország is nagy jelentőséget tulajdonít ennek.

Buzafalvi Győző

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát! ​ ​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?