No image

Miskolc, az ünneplő város

Novák Krisztina
2 hónapja 0 komment
Megosztás:

Miskolc Közgyűlése 1993-ban úgy döntött, hogy május 11. lesz a város ünnepe, annak tiszteletére, hogy 1909-ben ezen a napon adott Miskolcnak címeres kiváltságlevelet I. Ferenc József osztrák császár, magyar és cseh király, az Osztrák–Magyar Monarchia első uralkodója. Miskolc város ünnepét azóta minden évben megtartják. Ennek apropóján - a város több közismert és szeretett pontján - egy kis közvéleménykutatást tartottunk arról, hogy kinek mi a legkedvesebb Miskolcon.

Hagyomány

A Miskolci Nemzeti Színházban ilyenkor átadják a Miskolc díszpolgára címet és további díjakat azoknak, akik sokat tettek a városért. Ezek egy része Miskolc híres szülötteinek és más ismert polgárainak a nevét viseli.

Programok

A város több pontján is tartanak rendezvényeket, este pedig tűzijáték látható. A részletes programot ezen a linken lehet megtekinteni: https://boon-programok.hu/programok/miskolc-varos-napja-2019/

Novák Krisztina

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton.

Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?