No image

Borváros a belvárosban

Novák Krisztina
11 hónapja 0 komment
Megosztás:

„Ragadják meg az alkalmat és tartsanak velünk, valamint Zsédenyi Adriennel (Zsédával), Novák Péterrel és családjaikkal a borsétán. A történelmi Avas, egy nagy hagyományú, az egész világon semmihez nem hasonlítható atmoszférájú miskolci városrész.

A belváros szerves részét képező, közel ezer pincéből álló régi vigalmi negyed, az avasi Borváros hosszú tetszhalál után végre újra életre kel. Mostanában ismét színvonalas vendéglők és több tucatnyi nyitott magánpince teszik vonzóvá a kanyargós utcácskákat.

Vegyenek részt egy sajtóbeszélgetésen és fogadáson, majd az utána következő vacsorán a Bormúzeum éttermében velünk és az Avas többi szerelmesével, a rehabilitáció aktivistáival” – így szólt a meghívó, amit Müller Péter Sziámi küldött fővárosi- és külföldi, turizmussal foglalkozó újságíróknak, ezzel invitálva mindenkit Miskolcra, egy avasi élménytúrára, miközben javában tartott a 2019-es Borangolás.

Mi is a csapattal tartottunk és megörökítettük a közös túrázás élményeit.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton.

Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?