No image

Elfoglalták Miskolcot a kerékpárosok

Novák Krisztina
7 hónapja 0 komment
Megosztás:

Nyugodtan kijelenthető, hogy a kerékpárosok, azon belül is a versenyszerűen a sportot űzők voltak a csütörtöki nap főszereplői Miskolcon, ugyanis a borsodi megyeszékhelyen volt a Tour de Hongrie nemzetközi kerékpárverseny egyik befutója.

– A miskolci pálya már több éve hasonló útvonalon halad és az a tapasztalatunk, hogy a kerékpárosok és a szurkolók is szeretik, egyrészt azért, mert jól versenyezhető, másrészt azért, mert a befutónál nem egyesével érkeznek a versenyzők, hanem adott esetben akár komolyabb csata is kialakulhat – hangsúlyozta Gombkötő Roland, a Tour de Hongrie szervezőbizottságának tagja.

A verseny idén tizenegy magyar városban fordul meg, és a települések ma már versengenek azért, hogy a nemzetközi kerékpárverseny befutói lehessenek. Ami biztos: Miskolcot nagyon szeretjük és úgy érezzük, ez kölcsönös. Éppen ezért reméljük, hogy az eddigi jó együttműködés a jövőben is folytatódik – tette hozzá Gombkötő Roland.

Kísérőrendezvényként idén is megszervezték a Bike Dayt a Szent István téren. A hangulatos családi programon a kerékpározáshoz kapcsolódó attrakciók, programok vártak kicsiket és nagyokat: volt többek között körbringa, furcsabicikli-kiállítás, tanpálya, ügyességi verseny, sőt hangulatos koncertek is.

Szöveg: Tajthy Ákos

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton.

Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?