No image

A kártya is megmondta

Hajdu Ágnes
9 hónapja 0 komment
Megosztás:

Müncheni Európa-bajnokságon aratott sikert a debreceni sminkmester.

Debrecen. Galgóczy Vandának három diplomája van, s 30 éves koráig magát sem sminkelte. Gyermeke születése után visszatért a munka világába, azonban nem igazán találta meg a számításait. Egy jósnő erősítette meg abban, hogy váltania kell, a kártyák egyértelműen azt üzenték, hogy sminkeléssel kell foglalkoznia. Ennek hét éve már, azóta töretlen lelkesedéssel dolgozik sminkmesterként. A kezdetek a gyakorlásról szóltak, eleinte rengeteget kísérletezett magán. Miután levizsgázott sminkesként, kiderült, hogy második gyermekét várja. A szülés után fél évvel tért vissza az ecsetekhez, majd elkezdett versenyekre járni. Első megmérettetése négy évvel ezelőtt Balmazújvároson volt, legutóbb pedig Münchenben, egy smink-Európa-bajnokságon tette próbára tudását, s negyedik helyezést ért el. Tavaly magyar bajnok lett, az adott témában elkészített sminkkel kvalifikálta magát a német versenyre.

– A múlt évben a Miami Beach – Time to party volt a téma. Nagyon fontos az, hogy ez hordható smink legyen. Próbáltam kicsit a tengerparti hangulatból inspirálódni, a naplemente színeit használtam – beszélt a nagy sikert arató alkotásáról Vanda.

A versenysmink elkészítésére egy óra áll a versenyzők rendelkezésére, az idő leteltével a zsűritagok könyörtelenül letetetik az ecseteket. Egy-egy ilyen találkozón nem elég csak a tökéletes smink, az összhang is számít. Münchenben Vanda modellje Ludman Emese volt, akinek frizuráját a szintén debreceni Dan Réka készítette, ruhája pedig Rabócsi Renáta keze nyomát dicséri.

Kiss Dóra

Videó: Hajdu Ágnes

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?