No image

A legjobb munkahely

Hajdu Ágnes
2 hónapja 0 komment
Megosztás:

Idén negyedik alkalommal startolt a derbi

A rendezvényt 2016-ban, hagyományteremtési szándékkal rendezték meg először, és a résztvevők száma évről évre egyre magasabb.
Folytatva a hagyományt, a Debreceni Egyetem 2019. június 7-én, pénteken ismét egész napos programkavalkáddal várta minden munkatársát és azok hozzátartozóit a Nagyerdei Stadion Északi Rendezvényterén, a Nagyerdei Víztorony környékére, ahol együtt tölthettek egy tartalmas napot.
A színes programok közt szerepelt lovaglás, falmászás, íjászat, sportversenyek, katonai akadálypálya, kisvonatozás, koncertek, stadiontúra, egészségszűrés, a kisebbeknek arcfestés, ugrálóvár, kutyasimogatás. Felsorolni is nehéz, mennyi mindennel készült a város egyeteme a dolgozói számára, mellyel méltán pályázhatnának az év munkahelye kitüntetésre.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?