No image

Adventi fényekben úszik Nyíregyháza

Nánási Anita
7 hónapja 0 komment
Megosztás:

Karácsonyi dallamok, ünnepi fények és hatalmas érdeklődés övezte Nyíregyháza adventi programsorozatának nyitónapját.

A Cantemus Gyermekkar előadásával kezdődött Nyíregyháza ünnepi rendezvénysorozata december 2-án, vasárnap. A műsor részeként ekkor kapcsolódtak fel - a közös visszaszámlálás után - a város fényei. Idén kétezer méternyi izzósor gondoskodik a belváros karácsonyi hangulatáról.

– Nagyon örülök, hogy mint minden évben, most is ilyen sokan összegyűltünk – mondta el a színpadon Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere. – Ez szimbolizálja a város nagy családját, a közösséget. Ezek a pillanatok mindig emlékezetesek számunkra: amikor együtt kapcsoljuk fel a fényeket, és együtt gyújtjuk meg a város adventi koszorújának gyertyáját.

Az ünnepi dallamok után emléklapot kapott a több mint harmincéves, tizenhat méteres "Mindenki Karácsonyfáját" felajánló nyíregyházi lakos, Szenczi Ferenc, majd a történelmi egyházak képviselőinek gondolatai után meggyújtották az első gyertyát a város adventi koszorúján. Az est sztárvendégeként Varga Miklós énekes, színművész szórakoztatta a közönséget.

NA

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?