No image

Állásbörze a Kelettel

Nánási Anita
10 hónapja 0 komment
Megosztás:

Közel hatvan kiállító várta ajánlataival az álláskeresőket a Kelet-Magyarország Napilap már hagyományosnak mondható rendezvényén. A Kelet Állásbörzének a nyíregyházi Continental Aréna adott otthont.

A rendezvény megnyitóján Dr. Polgári András, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal főigazgatója; Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere; Szabó István, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnöke valamint Nyéki Zsolt, a Kelet-Magyarország főszerkesztője köszöntötte a jelenlévőket.

Az érdeklődőket ezúttal egy olyan szakember is várta, aki a sikeres állástaláláshoz nyújthat segítséget.

– Úgy érzem, sokakat elsősorban magánéleti problémák akadályoznak abban, hogy munkát vállaljanak – mondta el Gallai Judit buisness- és life coach. – Tanácsot adok az önbizalomhiány és az önismereti gondok kezelésére, támpontokkal szolgálok, hogyan kell felkészülni az állásinterjúra és az önéletrajz javításában is tudok segíteni.

Már a reggeli órákban számos érdeklődő érkezett - köztük nagyon sok fiatal, akik még csak most fognak kilépni a munkaerőpiacra.

– Közszolgálati ügyintéző tanfolyamra járok, így ilyen állást keresek – mesélte Gebri Alex, akivel pár perccel érkezése után beszélgettünk. – Másra is nyitott vagyok, a gépkezelés és a vezetéstechnika is érdekel.

A börzén több olyan kiállító is képviseltette magát, amely hosszú idő óta jelen vannak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

– Cégünk komoly hagyományokkal rendelkezik a tömegközlekedési eszközgyártásban – mondta el Barabás Gabriella, a Hübner-H Kft. HR-vezetője. – Jelenleg több, mint ötven nyitott állásunk van, melyek elsősorban a jármű-harmonika gyártáshoz kapcsolódnak: összeszerelőket, varrókat keresünk, és várjuk a szakképzett munkatársak jelentkezését.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?