No image

Állásbörze a Kelettel

Nánási Anita
4 hónapja 0 komment
Megosztás:

Közel 40 kiállítóval újra megrendezték a Kelet Állásbörzét Nyíregyházán, a Continental Arénában.

A rendezvény megnyitóján Román István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja, Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke, Dr. Ulrich Attila, Nyíregyháza alpolgármestere, illetve Nyéki Zsolt, a szervező Kelet-Magyarország főszerkesztője köszöntötte a kiállítókat és az érdeklődőket.

A nyírbátori székhelyű MSK Hungary Bt. egyaránt keres fizikai és szellemei munkaerőt : többek között hegesztők, szerkezetlakatosok, hagyományos és CNC-forgácsolók, tervezőmérnökök és pénzügyi munkatársak jelentkezését is várják.

– Folyamatosan bővítjük a termelésünket, illetve új gépeket szereztünk be, ezek beüzemeléséhez és üzemeltetéséhez keresünk új kollégákat – mutatta be a kínálatot a cég alkatrész-gyártási vezetője, Ling Norbert. – Várunk többek között mechanikus és elektromos szerelőket, szakértelmükre hazai és külföldi munkák során is számítunk.

A kiállítók között olyanok is megjelentek, akik először állítottak standot a Kelet Állásbörzén. Ilyen volt például a Resilux Közép-Európa Kft., amely műanyag fröccsöntéssel foglalkozik: műanyag-palackok elő-formáit gyártják.

– Több nyitott pozíciónk van: gépész- villamosmérnököket, valamint raktárosokat és csomagolókat is keresünk. Már rengeteg önéletrajzot kaptunk – mondta el Horváth Viktor, Resilux tuzséri gyáregységének vezetője.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?