No image

Az ország legnagyobb strandfocibajnokságán jártunk

Nánási Anita
9 hónapja 0 komment
Megosztás:

Nyolcadik alkalommal rendeztek Nyíregyházán Strandfoci Fesztivált, melyen összesen negyvennégy csapat indult a győzelemért. A négy napos rendezvényen július 18-tól 21-ig szurkolhatnak a rajongók kedvenc strandfoci csapatuknak.

Dajka László, a Nyíregyházi Sportcentrum sportszervezője szerint a nyíregyházi megmérettetés az ország legnagyobb strandfoci versenye, hiszen négy női és negyven férfi csapat mérkőzik meg a Fatum Property Kupáért.

– Tíz négyes csoportban körmérkőzésekben küzdenek meg egymással a csapatok, melyekből mindig az első két helyezett jut tovább – mondta el a verseny rendszeréről Dajka László – A meccsek 80 százalékában a labda és a játékosok is a levegőben vannak: óriási ollózásokat és hatalmas kapus bravúrokat láthatnak az érdeklődők. Több a hibalehetőség is, hiszen a homokos pálya miatt a labda lelassul és sokszor irányt változtat.

A női csapatok csütörtök délelőtt mérték össze strandfoci-tudásukat, közülük a Nyíregyháza Spartacus sportolói kerültek ki győztesen. Azonban azok sem szomorkodtak, akik nem fértek fel a dobogóra, hiszen a verseny remek közösségépítő szerepe miatt is népszerű.

– Nem vagyunk egy kimondott futballistacsapat, a tagok inkább a kézilabdában rutinosabbak – mondta el Kavalecz Ivett a negyedik helyezett Konyha Möbel válogatottjából. – Egy amatőr csapat vagyunk, nagyon élveztük a játékot. Igaz, kikaptunk mindenkitől, de jól éreztük magunkat, hiszen a részvétel a legfontosabb.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?