No image

A Cello Choice koncertjén jártunk

Nánási Anita
8 hónapja 0 komment
Megosztás:

A cselló összetéveszthetetlen hangján szólaltak meg többek között Adele, Rihanna és Jonny Cash legismertebb dalai a Cello Choice szerda esti koncertjén, a Zene Sóstón rendezvénysorozat keretében.

– Nemrég alakult a zenekarunk, hárman vagyunk – mesélte Olajos Gábor, a Cello Choice gitárosa. – Korábban már játszottam más formációkban Faragó Tamás dobosunkkal és Veczán Emese csellistával is: vele historikus zenét és énekelt verseket adunk elő a Rege Együttesben.

Olajos Gábor hozzátette: repertoárjukban olyan számok is megtalálhatóak, melyek nem feltétlenül tartoznak a személyes kedvenceik közé, de reményeik szerint közönségsikert arathatnak.

– Az, hogy csellón, gitáron és dobon játszunk, erősen meghatározza, milyen dalokat dolgozzunk fel – mondta a gitáros. – Kísérletezünk is, de elsősorban a hangszerek sajátosságait tartjuk szem előtt.

NA

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?