No image

Csodakutyák csodakertje

Dóra Nagy
2 hónapja 0 komment
Megosztás:

Az összes érzékszervünknek pihentető és kellemes.

Érzékenyítő kertet nyitott a Csodakutya Alapítvány a debreceni Kassai Irodaház udvarán kedden. Az egymillió forintból kialakított kertben színes virágok, illatos fűszernövények mellett mezítlábas ösvény, függőágyak, fészekhinta, létra és dzsungelhinta, valamint más érdekességek találhatók. – Egy olyan szenzoros, az összes érzékszervünknek pihentető és kellemes „játszóteret” akartunk kialakítani, ami ne csak a klasszikus fejlesztésekről szóljon - ismertette Fábiánné Mile Alíz, a Csodakutya Alapítvány elnöke.
A játékokat a Debreceni Bárczi Gusztáv fejlesztő iskola 9. évfolyama, 6 súlyosan halmozottan sérült gyermek, azok családjai, testvéreik, illetve a Csapókerti Általános Iskola 2. a osztályos tanulói avatták fel. – Célunk, hogy úgy játszhassanak sérült és ép gyerekek közösen, hogy megismerik egymást és a különbözőségüket el tudják fogadni – fogalmazott Fábiánné Mile Alíz. A kertet bárki használhatja, például olyan családok akiknek gyermekei állat-asszisztált terápiás fejlesztésben részesülnek, az irodaház dolgozói, illetve az alapítvány támogatói.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?