No image

Cukiságok 360 fokban

Nánási Anita
3 hónapja 0 komment
Megosztás:

Fagyizó jegesmedvék, tréningező kisfóka és bújós terápiás kutyák olvasztották tavaly a szíveket.

A hirek360.hu kamerája 2019-ben számos aranyos állatot kapott lencsevégre, a stáb most egy összefoglaló videóban tekint vissza a legaranyosabb pillanatokra. A cápák cukiságfaktora talán nem mindenkinél szökik a magasba, de nem lehetett kihagyni az összeállításból a nem mindennapi, víz alatt készült felvételeket a Nyíregyházi Állatpark cápáinak látványetetéséről.

A fókáktól a kutyákig

A kamera február 27-én, a jegesmedvék világnapján visszatért az állatparkba, amikor egy speciálisan erre a napra készített, különleges „fagyival” készültek az állatoknak. Nem sokkal később újabb cukiság rabolta el a portál nézőinek szívét: a Lengyelországból érkezett, fiatal kaliforniai oroszlánfóka tréningje is helyet kapott a visszatekintő videóban.

A madarak és fák napján napján is járt a stáb: a nyíregyházi Tuzson János Botanikus Kertben többek között madárgyűrűzés, odúkészítés és az év fájnak elültetése szerepelt a programok között, ahol gyerekcsoportok csodálhatták meg a környezetünkben is megfigyelhető, csodaszép csicsergőket.

Augusztusban második alkalommal rendeztek megyei tacskótalálkozót az Erdei Tornapályán, a padlócirkáló cukiságok összejövetelét a 360 fokban is rögzítették. Az Országos Könyvtári Napok is kedvezett a kutyabarátoknak, hiszen a megyei könyvtárba ellátogattak az Aura Segítő Kutya Alapítvány munkatársai. A terápiás kutyákkal, Csigával, Zizivel és Bodzával a portál videóinak nézői megismerkedhettek, csak úgy, mint az októberi Nyír1 Kutyasport Nap négylábú agility-sportolóival.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?