No image

Deadpool még soha nem volt ilyen cool!

Nánási Anita
3 hónapja 0 komment
Megosztás:

Deadcool címmel nyílt kiállítás Nyíregyházán a Sipeki Fotóstúdióban. A képregény-karaktert ábrázoló alkotásokat a nyíregyházi Tekerd! csoport készítette.

A Wesselényi Miklós Középiskola diákjaiból alakult csapat 2014 óta készít képeket apró építőkockákból. Legutóbb a Jósa András Múzeumban a Tapintható világ elnevezésű tárlaton állították ki Halványkék pötty című művüket.

A Tekerd! tagjai sokszor választottak témának mozi- és képregény-karaktereket, de kedvencük az antihős Deadpool, akiről már hét különböző képet is alkottak 2015 és 2018 között.

– Deadpool mindegyik képen másképp néz ki, mert több különböző rajzoló munkáit készítettük el – mondta el a kiállítás megnyitóján Hudák Zsolt, a Tekerd! csoport vezetője és az iskola tanára. – Három művész dedikálta is: egy darabot elküldtünk nekik, amit aláírás után visszajuttattak hozzánk, majd ezt beleépítettük a képekbe.

Az aláírt alkotások az amerikai Reilly Brown és Skottie Young, illetve az olasz Matteo Lolli képregény-rajzolók szignóját őrzik.

A hét kép elkészítéséhez a Tekerd! csoport tagjainak több, mint 300 órányi munkájára és közel 70 ezer építőkockára volt szükség. A kiállítást március végéig tekinthetik meg az érdeklődők.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?