No image

Díjaztuk az év sportolóit

Nánási Anita
12 hónapja 0 komment
Megosztás:

A hagyományokhoz híven a Kelet-Magyarország napilap és a Szabolcs Online olvasói újra szavazással döntöttek arról, hogy kik kapják az év sportolója díjakat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Az ünnepélyes díjátadón Nyéki Zsolt, a Kelet-Magyarország főszerkesztője és Mán László, a napilap sportrovatának vezetője köszöntötte a sportolókat és adta át számukra az elismeréseket.

Az utánpótlás kategóriákban Lakatos Sára és Gulyás Dominik díjugratókra érkezett a legtöbb szavazat. Dominik a díjátadó után kérdésünkre elmondta: büszke magára, hiszen az a díj az egész éves teljesítményét jelképezi. Sára is nagyon boldog volt, és kiemelte, hogy nagyon hálás az edzőjének, a csapatának és a családjának.

A két ifjú díjugrató duplán örülhetett, hiszen egyesületük, az Ameko LSE vihette haza a legjobb utánpótlás csapatnak járó elismerést. Sőt: edzőjük, Bertók Viktor nyerte az év edzője elismerést, aki kifejtette, hogy a jövőre nézve is nagyon komoly terveik vannak, többek között szeretné tanítványit nemzetközi versenyeken is megmérettetni.

A felnőttek közül a Kisvárda Master Good női kézilabda csapata lett a győztes. Az év férfi sportolója Fucsovics Márton teniszező lett, aki helyett édesapja vette át a díjat. Az év legjobb női sportolója címet Vakarcs Krisztina kézilabdázó nyerte el.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?