No image

Dóra és a felfedezői mindig visszatalálnak egymáshoz

Nánási Anita
3 hónapja 0 komment
Megosztás:

A szemtelenül fiatal Dóra és a Felfedezők vette birtokba a Zene Sóstón színpadát július 3-án, szerdán.

Az együttes tagjainak az iskola, a továbbtanulás mellett nem könnyű időt szakítaniuk a közös zenélésre. Major Dóra énekesnő a fellépés előtt elárulta: az elmúlt egy évben mindannyian a saját útjukat keresték, de végül mindig visszataláltak egymáshoz.

– Olyan is előfordult, hogy két hónapig nem tudtunk próbálni – mesélte Dóra. – Viszont nagyon jó érzés volt, amikor összeültünk és rájöttünk, hogy nem felejtettünk el semmit. A sóstói koncertre izgatottan készültünk és szeretnénk megmutatni, hogy külön-külön és mégis együtt mennyit sikerült fejlődnünk.

A Dóra és a Felfedezők nem írt új dalokat, viszont a régiek közül volt, amit átdolgoztak, finomítottak. A Zene Sóstón színpadára a tizenkét saját számukat hozták el a nyíregyházi közönségnek.

– Nem tudjuk még, mit tartogat a jövő. Szeptembertől már nem csak én, hanem Gábor, a gitárosunk is Budapesten él majd, így az is lehet, hogy a fővárosba tesszük át a székhelyünket. – tette hozzá Major Dóra. – Jó érzés, hogy itthon az emberek megismernek minket az utcán, Nyíregyházán mindig örömmel zenélünk.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?