No image

Egy csoki az összefogásért

admin360
2 éve 2 komment
Megosztás:

Debrecen több pontján találkozhatunk a csokigyűjtő ládákkal. A feladat egyszerű: dobj bele egy csokit, és varázsolj vele mosolyt egy hátrányos helyzetű gyermek arcára.

A csokigyűjtő akció öt évvel ezelőtt indult a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének berkein belül. A vezetők a gyerekekkel közösen találták ki, hogy hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyát szeretnék boldoggá tenni egy kis édességgel. Idén az akció a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete, a Tündérkör Alapítvány, a Color Play, a Karitatív Testület, valamint a Debreceni Polgárőr Egyesület összefogásával indult, de persze számos támogatóra találtak - nem csak Debrecenben.
Már most rengeteg édesség gyűlt össze, és még nincs vége. A Tündérkör Alapítvány december 2-án egy Csokigyűjtő Flashmobot szervez, melyről részletes információk a Facebookon találhatók.

Hogyan jut el a csoki a gyerekekhez?
December 13-án egy nagyszabású gálával zárul az akció, amikor a hátrányos helyzetű gyerekek átvehetik az csomagokat. Körülbelül ezer gyermek kap ezen a napon édességet, de azokhoz is eljut az ajándék, akik nem tudnak részt venni.
Már csak az a kérdés, hogy lehet e divatot teremteni az adományozásból. Bízunk benne, hogy igen.Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?