No image

Egy tökéletes családi nap Rubint Réka-edzéssel

Dóra Nagy
1 éve 0 komment
Megosztás:

„Egy dologban soha nem fogsz csalódni, a mozgás örömében!”

Debrecen. A sport és az egészség jegyében először rendezték meg Debrecenben a Family Perfect Day Fitness-, Egészség-, Szépség és Divat Fesztivált a Kerekerdő Élményparkban vasárnap. A nagyszabású rendezvényen a mozogni, táncolni és sportolni vágyó gyermekek, fiatalok, felnőttek lehetőséget kaptak, hogy eltöltsenek egy felejthetetlen és tökéletes családi napot.

A családi fesztivál már hét nagyvárosban aratott sikert, idén debütált a cívisvárosban. Délelőtt a színpadon fitnesz edzőké volt a főszerep.
– Nagyon sokan érkeztek ki a helyszínre, hogy együtt legyünk és mozogjunk, úgy gondolom, ez egy tökéletes családi nap. Az esemény célja, hogy már kicsi kortól tanítsuk annak tudatosságára a gyermekeket, hogy sportoljunk és egészségesen éljünk, hiszen az életben ez az egyik legfontosabb dolog – mondta Tóth Valentina, a Miss Perfect Hungary tulajdonosa és a rendezvény főszervezője. – Délután a Miss Perfect Hungary castingja lesz, amit először rendezünk Debrecenben és Magyarországon egyaránt. Ez egy országos szépségverseny, ahol ma kiválaszjuk a tíz döntős lányt, akik jövő héten a Borostyán Med hotelbe költöznek be egy háromnapos felkészítő táborba – mesélte izgatottan Valentina.

A rendezvény nem csak Debrecenből, hanem határon túlról is ide vonzotta a testmozgás szerelmeseit.
– Aerobik oktató vagyok és hoztam egy nagyon erős csapatot is magammal, Romániából jöttünk, Nagyszalontáról. Katus Attila már legalább hat alkalommal járt nálunk, Rubint Rékát ugyanúgy ismerjük, több rendezvényükön is részt vettünk. Jöttünk át, amikor csak tudtunk, amikor csak lehetőség nyílt rá, időnk és energiánk engedte. Rászántunk magunkat, hogy most az elejétől a végéig tartjuk a frontot – mondta Kenéz Daniela.

Az ismert személyi edzővel, Rubint Rékával is váltottunk pár szót izzasztó edzését követően.
– Fantasztikus volt, imádok ide járni, nagyon örülök, hogy ismét gondoltak rám és meghívtak Debrecenbe. Tiszta libabőr vagyok még most is, nagyon szeretem a várost és a környéki embereket, de ez elmondható az ország összes pontjára. Fantasztikus érzés, hogy ennyi ember szán időt vasárnap délelőtt arra, hogy eljöjjön és velem sportoljon, megtisztelnek a bizalmukkal – fogalmazott Réka. Az edzés végén motivációs beszédében elmondta: – Amiben mindig önmagad lehetsz és megtalálod a bizalmat, az a sportcipőd. Húzd fel és sportold azt, amit szeretsz! Egy dologban soha nem fogsz csalódni, a mozgás örömében.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?