No image

Egy tonna adomány Debrecenben

Kiss Dóra
2 éve 0 komment
Megosztás:

Egy nagyszabású ünnepi gála keretében adta át a Mikulás a rászoruló gyerekeknek a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének csokigyűjtő akciójában összegyűlt édességeket.

Több száz nehéz sorsú gyermek várta énekkel, versekkel az átadó ünnepség kezdetét a debreceni Lovarda Kulturális és Konferencia Központban. Nemegyszer felcsendült a Télapó itt van kezdetű december eleji topsláger, a gyerekek bátran énekeltek a krampusz jelenléte ellenére is. A műsor tánccal vette kezdetét, majd Porkoláb Gyöngyi, a Debreceni Kőr Dáma Egyesület elnöke jóvoltából az utolsó csoki is bekerült egy csokigyűjtő dobozba, jelképesen lezárva az akciót.

Egy példás összefogás révén egy tonna édesség gyűlt össze, s talált gazdára Hajdú-Bihar megye nehéz sorsú gyermekei körében. Ezer csomaggal érkeztek a Lovardába a szervezők, valamint további négy helyszínen ad át csomagot a BAGE és a Tündérkör Alapítvány. Korábban mi is beszámoltunk a csokigyűjtésről, az átadó gálán egyértelművé vált, nem volt hiábavaló a BAGE és a csatlakozó szerveztek, intézmények, alapítványok fáradozása, hiszen több száz gyermek arcára varázsoltak mosolyt.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?