No image

Elkábította a közönséget az LK Beat

Nánási Anita
5 hónapja 0 komment
Megosztás:

Egy igazi partizenekar, az LK Beat mutatkozott be a Zene Sóstón színpadán szerda este. Az együttes esküvőkön és bálokon is rendszeresen gondoskodik a jó hangulatról.

A sóstói koncerten az ABBA örökzöld slágereivel szórakoztatták az érdeklődőket. Lakatos Fruzsina már hét éve tagja a LK Beat csapatának, elmondása szerint szinte minden hétvégéjük foglalt.

– Az ABBA-feldolgozásokból összeállított koncertünket tavaly augusztusban mutattuk be a közönségnek, akkor nagyon megszerettük ezeket a dalokat – mondta el az énekesnő. – A repertoárunk azonban nem csak ennyiből áll. Általában valamennyi műfajból adunk egy kis ízelítőt, hogy minden korosztályt megmozgassunk: rock, bulisabb számok és csárdás is helyet kap a műsorainkban.

Lakatos Fruzsina hozzátette: magyar és külföldi slágereket egyaránt feldolgoznak, kedvenc stílusuk azonban nincs, hiszen mindegyiknek meg van a maga a varázsa. Az LK Beat a jövőben is folyatni szeretné az aktív zenélést és a bulimeghívásokon túl több szabadtéri koncerten is találkozni a közönséggel.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?