No image

Esélylatolgatás Erdei Zsolttal a Bocskai-emlékverseny előtt

Dóra Nagy
10 hónapja 0 komment
Megosztás:

Huszonkét nemzet részvételével szerdán kezdetét vette Debrecenben a 62. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny.

A debreceni Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban már az első selejtező napon megteltek a padsorok. A férfiak kilenc, a nők pedig négy súlycsoportban mérkőznek meg, a magyar csapat 36 férfi és 10 női versenyzőből áll. Debrecenből öt sportoló: két férfi és három nő száll ringbe az elkövetkezendő napokban. A rendezvényt Komolay Zsolt, Debrecen Megyei Jogú Város alpolgármestere és Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke nyitotta meg.

Erdei Zsolt, korábbi világbajnokot, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökét a magyar esélyekről kérdeztük:

- Titkos favorit magyar szempontból úgy gondolom van több is, nyilván ez egy elég komoly verseny, ahol rajtunk kívül még 21 ország képviselteti magát, ami elég erős mezőnyt jelent. Van egy-két olyan srác, akiben reménykedünk. Bízok mindenkiben, de megmondom őszintén én már azzal is elégedett lennék, ha már ketten-hárman ott lennének a döntőben, és abból egy-két aranyérmet el tudnánk hozni -mondta el a hirek360.hu-nak "Madár".

A verseny első selejtezőnapján a férfiaké volt a főszerep, mind a kilenc súlycsoportban voltak mérkőzések, sok hazai versenyző részvételével. Az egyik szemünk sírhat, a másik pedig nevethet, mert a szerdai 14 magyar ringbe lépő öklözőből hét továbbjutott, míg 7 elbúcsúzott a további meneteléstől. Természetesen folytatódnak a viadalok február 10-ig, amikor is a döntősök szállnak ringbe a győzelemért.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?