No image

Esőnapot tartott a No Cnt'Roll és Mr. Bluesman

Nánási Anita
2 hónapja 0 komment
Megosztás:

A No Cnt'Roll együttes Mr. Bluesman-nel kiegészülve egy eső miatt elmaradt koncertet pótolt be szombaton a Zene Sóstón színpadán.

Az együttes főleg saját számokat játszott, de pár feldolgozás is helyett kapott a repertoárban: felcsendültek többek között B. B. King, John Mayall és Peter Green legnagyobb blues-slágerei is.

– A dobosunkkal már harminc éve is együtt zenéltünk, igaz, az akkori formáció nem működött sokáig – mondta el Tomasószky Zoltán, a No Cnt'Roll gitárosa és alapító tagja. – Három évvel ezelőtt egy este nosztalgiából újra hangszert ragadtunk, a buli pedig olyan jól sikerült, hogy megalapítottunk a No Cnt'Roll zenekart.

Az együttes fellépései zömében egy-egy vendégzenésszel kiegészülve szórakoztatja a közönséget, így lépett melléjük a színpadra Mr. Bluesman is. A gitáros hozzátette: a jövőre nézve csak az a cél lebeg a szemük előtt, hogy továbbra is élvezhessék az együttzenélést.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?