No image

Farsangi forgatag Miskolcon

Novák Krisztina
6 hónapja 0 komment
Megosztás:

Csodás, napsütéses februári idő köszöntött ránk, amikor szombaton elindultunk, hogy aprólékosan feltérképezzük, mit kínál a Becherovka Miskolci Farsang a látogatóknak. Természetesen a publikum véleményét sem felejtettük el megkérdezni.

Az árusok portékái között a tűzzománc ékszerektől, a bárányszőrön át a népviseletig, és a plüssállatokig minden vásárfia fellelhető volt. A belváros utcáin hömpölygő tömeget utcazenészek, és élő szobrok szórakoztatták, a színpadokon pedig a különböző zenei műfajok legismertebb képviselői jeleskedtek.

Ételből és italból volt minden, mi szem-szájnak ingere. Az űdítőitalok, és az ásványvizek mellett fogyaszthattunk többféle forralt bort vagy puncsot, pálinkát és bort, eredeti olasz kávét, de teából és forró csokiból, valamint a farsang névadó italából sem volt hiány.

Kellemes meglepetéssel nyugtáztuk, hogy a megszokott kürtőskalács, fánk, lángos variációk, frissensültek, és a hurka-kolbász kombón kívül szerb étel különlegességeket, kézműves sajtokat, igazi mexikói churrost, és a legmenőbb, igényes street-foodokat is megkóstolhattuk.

Novák Krisztina

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát! ​ ​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?