No image

Freddie-vel búcsúzott a Mandala Nyár

Ungi Lajos
3 hónapja 0 komment
Megosztás:

Hangulatos volt a 28. Mandala Nyár zárógálája, melyen a társulat művészei, egy meglepetésvendég, valamint Freddie és zenekara is színpadra lépett.

A nyárbúcsúztatón a Mandala Dalszínház művészei a legsikeresebb előadásokat elevenítették fel egy-egy zenés részlettel, illetve egy dal erejéig, meglepetésvendégként a Gerendás Péterrel kiegészült Képmás Zenekar is a színpadra lépett.

– A nézői visszajelzések alapján úgy érzem, hogy egy sikeres nyarat zártunk – értékelte az idei programsorozatot Bódis Gábor, a Mandala Dalszínház igazgatója. – Három gyerekeknek, családoknak szóló produkciót és tíz felnőtt előadást láthatott tőlünk a közönség, a nyolcszáz férőhelyes nézőterünkön pedig döntően telt házzal büszkélkedhettünk, ez körülbelül tízezer nézőt jelent.

Bódis Gábor hozzátette: a Mandala Nyár előadásait nehézségek is kísérték. Júliusban az időjárás okozott gondokat, néhányszor esőnapot kellett tartaniuk, sőt: olyan is előfordult, hogy bár elkezdődött a műsor, félbe kellett szakítani az előadást. Augusztusban Szabó Anikó színművésznő balesete miatt a Hyppolit, a lakáj című darabhoz vendégművészt kellett keresniük - végül Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas művésznő vállalta a "beugrót".

A zárógála második felvonásában Freddie és zenekara lépett színpadra - az énekes a tőle megszokottól kicsit eltérő műsorral készült a nyíregyházi közönségnek.

– A szervezők kérésére és az este színházi gerincéhez igazodva egy sokkal visszafogottabb műsorral készültünk. A szokásos blues-rock és rock&roll koncert helyett bensőségesebb hangulatot igyekeztünk megteremteni – mondta el kérdésünkre Fehérvári Gábor Alfréd, "Freddie".

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?