No image

Futás a csillagok alatt

Nánási Anita
5 hónapja 0 komment
Megosztás:

A Csillagfutásra szombat este, a Bujtosi Városligetben várták az érdeklődőket.

A sportrendezvényre nem csak a rendszeres futókat hívták, és nem is versenyként hirdették meg: minden befutó kapott érmet. Az indulók másfél, négy és fél, illetve kilenc kilométeres táv közül választhattak.

– A Csillagfutásnak már a neve is mutatja, hogy egy esti rendezvényben gondolkodtunk: késő délután kezdtük el a programokat, az utolsó körök pedig már éjszakába nyúltak – mondta el Kemecsei György, az egyik szervező, az Omnis Forte Egyesület alapítója. – A csillagfény mellett mesterséges világítással, különleges fényforrásokkal biztosítottuk a futóknak az útvonalat.

Kemecsei György hozzátette: az esemény kettős célt szolgált. Egy közösségépítő élményt akartak nyújtani a nyíregyháziaknak, de karitatív szándék is vezérelte a szervezőket, ugyanis a nevezési díjakból befolyt összeget a Jósa András Oktatókórház Onkológiai Osztályának ajánlották fel.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?