No image

Gyermekek a magasban: megdőlt a világrekord!

Nánási Anita
9 hónapja 0 komment
Megosztás:

Nyíregyháza is a részese volt az "Emeljünk magasba minél több gyermeket!" rekordkísérletnek.

A budapesti Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom másodjára szólította meg a családokat országszerte az "Emeljünk magasba minél több gyermeket!" rekordkísérlettel. Az esemény céljáról Nagy Szabinát, a mozgalom nyíregyházi koordinátorát és egyben A Gyermekekért, a Fiatalokért és a Családokért Közhasznú Egyesület elnökét kérdeztük.

– A mozgalom tavaly, fennállásának tizedik évfordulója alkalmából szervezte meg először a rekordkísérletet – mondta el Nagy Szabina. – Célunk, hogy az ország minél több településén egyszerre emeljenek magasba minél több gyermeket. Ezzel megköszönjünk nekik, hogy a világon vannak, illetve megmutatjuk, hogy a gyermek egy kincs, és szülőnek lenni egy csodaszép hivatás.

Nyíregyházán a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár előtti téren május 11-én, szombaton egész délelőtt szórakoztató és informatív programokkal készültek a szervezők. A rendezvényhez többek között csatlakozott a A Gyermekekért, a Fiatalokért és a Családokért Közhasznú Egyesület, az Együtt a Családért Kulturális Egyesület, az Újszülöttekért, Koraszülöttekért Alapítvány és az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság is. A gyerekeket ugráló vonat, bohóc, könyvszobrászat és kézműves foglalkozások, a felnőtteket pedig védőnői tanácsadás, illetve a drogambulancia tájékoztatója várta.

A rekordkísérlet sikerrel zárult: az ország több mint húsz településén és három határon túli helyszínen tízezernél is több gyereket emeltek magasba családtagjaik.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?