No image

Gyilkos dárdák Debrecen határában

Kiss Dóra
3 hónapja 0 komment
Megosztás:

Hajdú-Bihar megye több pontján találhatók sáncrendszer maradványok, melyek évszázadokkal ezelőtt a betolakodóktól védték elődeinket. Az Ördög árkának Debrecen határában, a 48-as út melletti ligetben fennmaradt szakaszához látogattunk el. A kora tavaszi időben az erdőben meghúzódó védelmi rendszer zord külseje igazán impozáns látványt nyújt: rendezett környezetben, újszerű karók hirdetik, egykor komoly funkcióval bírt az árok s a benne elhelyezett dárdák.

A védősáncot az Alföldön megtelepedett szarmata törzsek építették, ezzel védekezve a betörések ellen. A gyilkos labirintus szemből közelítve sokáig alig volt észrevehető, s mire láthatóvá vált, sok esetben már késő volt.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?