No image

Hallják meg az égiek a jókívánságainkat!

Dóra Nagy
11 hónapja 0 komment
Megosztás:

Ápolók, orvosok és 120 kis óvodás engedett el az égiekhez lila lufit, mindegyiken egy-egy jókívánsággal, a debreceni klinikán kezelt beteg gyermekekért. A megható eseményen ott voltunk 360 fokos kameránkkal.

​​ A Leukémiás Gyermekekért Alapítvány a Betegek világnapja alkalmából, immár hagyományosan, 3. alkalommal rendezte meg a szívhez szóló eseményt, melyen 200 lila lufi szállt fel a debreceni égboltra. A Debreceni Egyetem Gyermekhematológiai-Onkológiai Tanszéke előtt a beteg gyermekekért engedték magasra a jókívánságokkal megtűzött lufikat.

​​ A szervezők célja az egészséges és beteg gyermekek közeledésének segítése. A gyerekeken kívül vállalkozók, civil szervezetek, magánszemélyek is csatlakoztak ehhez a nemes kezdeményezéshez, melynek egyetlen célja egy kis öröm csempészése a beteg gyermekek és családjaik mindennapjaiba.

​​

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?