No image

Harci járművek és katonák fogadták a Debrecen főterén járókat

Hajdu Ágnes
1 éve 0 komment
Megosztás:

A Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár idén is megrendezte hagyományos Lövésznapját Debrecen főterén.

Az eseményt Szent László tiszteletére szervezték, aki a katonák védőszentje. Színes programokkal készültek, melyek nem múlhattak el katonazene nélkül, de hagyományőrzők és harcművészek fellépése, valamint rendőrkutyás bemutató is szerepelt a repertoárban. A látogatók kipróbálhatták magukat akadálypályán, és utazhattak katonai járművön. Erről mi sem maradhattunk le, a videóban megtekinthetitek, pontosan hogyan is néz ki egy ilyen gépkocsi belülről. A nagy szél sajnos keresztülhúzta az ejtőernyősök számításait, így a látványosnak ígérkező ugrás a Kossuth tér közepére elmaradt. Kárpótlásul azonban megkóstolhattuk a hamisítatlan „katonai babgulyást”.

Videó: Hajdu Ágnes

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?