No image

Idén is a Tankcsapda zárja az évet Debrecenben

Dóra Nagy
2 éve 1 komment
Megosztás:

A Debreceni Főnix Csarnok idén is megtelik Tankcsapda rajongókkal. A 2017-es év utolsó nagyszabású koncertjére egy különleges meglepetéssel készültek a debreceni rock maffia tagjai.

​​ Nyolc hónappal ezelőtt a budapesti Papp László Sportcsarnokban lépett fel a zenekar, ahol egy új körszínpados technikát alkalmaztak. A Főnix Csarnok közepére is "elhozták" a különleges színpadot, amin nyolc darab mikrofon van körbe elhelyezve, a színpad közepén pedig a fehér dobfelszerelés tündököl - ez még külön forog is. A küzdőtérre kivetítőket is raktak, hogy jobban láthassák a srácokat a rajongók, a lenyűgöző fénytechnika pedig beteríti a csarnokot. A helyszín december 29-én este megtelik a Tankcsapda fanokkal, akik minden oldalról láthatják a zenekar tagjait és tombolhatják végig a kétórás koncertet.

​​ A Napló nyertesi
​ Négy héttel a Tankcsapda év végi koncertje előtt indított játékot a Hajdú- Bihari Napló, melyben a rock rajongóinak kínáltak igazi csemegét. A nyertesek betekintést nyerhettek a december 29-i körszínpados Tankcsapda-koncert főpróba kulisszatitkaiba, fotózkodhattak a debreceni rock maffia három sztárjával, illetve dedikáltathatták féltve őrzött relikviáikat.

​​

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?