No image

Így indult a Legend Rally

Nánási Anita
4 hónapja 0 komment
Megosztás:

Rally-ráadás: ezúttal egy különleges tereprali rajtolt el a városból.

Nem mindennapi látványban lehetett része azoknak, akik szombat reggel a belvárosban jártak, körülbelül nyolcvan kalandra váró terepjáró látványa hívogatta az autórajongó érdeklődőket. A mustra apropója a szabolcsi megyeszékhelyen november 23-án és 24-én megrendezett Legend Rally idei zárófutama volt. A rajtnál dr. Ulrich Attila, Nyíregyháza alpolgármestere köszöntötte a résztvevőket, majd Klinovics János futamigazgató ismertette a legfontosabb, versenyzéshez szükséges információkat.

– A versenyzők 140 GPS-pontot kaptak, ezeket tetszőleges sorrendben érinthették – tudtuk meg Klinovics Jánostól. – Ezeknél a pontoknál híres emberekhez kötődő kérdések vártak rájuk, melyekre a feladatlapjukba kellett beírniuk a helyes válaszokat. Klinovics János hozzátette: a versenyzőknek érdemes volt egy átgondolt taktika alapján teljesíteni a távot, hogy a lehető legjobb eredményt érhessék el. A GPS-pontok teljesítésének tetszőleges sorrendje nemcsak szabadságot adott az indulóknak, hanem nagyon sok fejtörést a több mint 300 kilométeres, terepeken is átvezető autózás során. A szervezők annyi feladattal készültek, hogy szinte lehetetlen lett volna mindegyiket teljesíteni, nem véletlenül: így a versenyzők a saját tempójuk és útvonaluk szerint tudták összeválogatni a pontszerzési lehetőségeket.

– Nagyon nehéz év van mögöttünk, hiszen idén három hazai és két külföldi futamot is rendeztünk – mondta el az évad tapasztalatairól a futamigazgató. – Voltunk Erdélyben és a balkáni térségben is, de szerencsére a magyar és a külhoni helyszíneken is minden versenyünk problémamentesen zárult.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?