No image

Ismételten megtelt Tündérekkel a Nagyerdő

Hajdu Ágnes
2 éve 0 komment
Megosztás:

Duplaannyi Tündér futott, mint ősszel.

Debrecen, Nagyerdő. A Tündérkör Alapítvány második alkalommal rendezte meg június 2-án a Tündérfutást. A csapadékos idő ellenére csaknem 1200-an vettek részt, kétszer annyian, mint ősszel.

A rendezvény több céllal jött létre, egyrészt felhívni a figyelmet a hátrányos helyzetű gyermekekre és a nehézségekkel küzdő családokra, másrészt motiválni a résztvevőket a sportolásra, lehetőséget teremteni a közös testmozgásra.

– Rendkívül megdöbbentő és nagyon meglepő volt, hogy mennyien kijöttek a rossz idő ellenére – osztotta meg gondolatait Tóth Ferenc, az alapítvány kuratóriumi elnöke. - Több kategóriában lehetett indulni. A 1,5 kilométeres táv, más néven Tündérfutam a kicsiké, de bárki csatlakozhatott hozzájuk. Itt többek közt indult kutyás futó és kerekesszékes gyermek is. A 2,5 kilométeres távon csaknem 180, az 5 kilométeresen 200, a 7,5 kilométeresen pedig hozzávetőlegesen 700 fő állt a rajtvonalhoz. A helyszínen összegyűlt adományokat eljuttatjuk a hátrányos helyzetű gyerekeknek.

Szilágyi Zsófia

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?