No image

Jóga a belváros szívében

Nánási Anita
4 hónapja 0 komment
Megosztás:

Nyáron sokunknak megjöhet a kedve ahhoz, hogy leheveredjünk a fűbe és élvezzük a természet hangjait. A Nemzetközi Jóga Nap nyíregyházi résztvevői a belváros közepén engedtek ennek a késztetésnek június 22-én, szombaton.

Idén már ötödik alkalommal ünnepelték világszerte a Nemzetközi Jóga Napot. A jeles eseményhez nyíregyháziak is csatlakoztak, a Hősök terén terítették le jógamatracaikat a fűbe.

– A jóga összhangba hozza az ember testét, és ezalatt nem csak az izmainkat értem, hanem a belső szerveinket és az idegrendszerünket is – mondta el a helyszínen Dr. Szabó Sándor, a Jóga a Mindennapi Életben jógaoktatója. – Ilyenkor lecsillapíthatjuk az elme működését, kordában tarthatjuk az érzelmi kitöréseket.

Dr. Szabó Sándor hozzátette: a Hősök terére nem csak a tapasztalt jógásokat várták, hanem mindazokat, akik szeretnének megismerkedni ezzel a testre és lélekre is jótékony mozgásformával. A feladatokat úgy állították össze, hogy a kezdők is bátran belevághassanak.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?