No image

Két koncerttel búcsúzott a Zene Sóstón

Nánási Anita
2 hónapja 0 komment
Megosztás:

Lassan véget ér a nyár, így az idén utoljára álltak fel helyi muzsikusok a Zene Sóstón színpadára. A zárónapon két együttes is koncertezett.

Elsőként a Greasy Hats nevű formáció mutatkozott be. Az alapító-énekes, Paulon László Levente - vagy ahogyan sokan ismerik, Pila - családi projektként hozta létre az együttest: fiával, Áronnal játszik együtt. A duójukat zenész barátok egészítik ki.

– Régi bluest játszunk akusztikus hangszerekkel – jellemezte Pila a Greasy Hats repertoárját. – A '20-as évektől a '60-as évekig született számokat dolgozunk fel. Leginkább Robert Johnson dalaira specializálódtunk, hiszen ő a blues atyja.

A Greasy Hats után a Tüneth Együttes muzsikált tovább. Az egykori Dongó Együttes tagjai által alapított zenekar többek között saját számokkal, megzenésített versekkel és Bródy-feldogozásokkal szórakoztatta a közönséget.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?