No image

Kihirdették az Esküvői Kiállítás Álompárját Nyíregyházán

Dóra Nagy
2 éve 0 komment
Megosztás:

Már a szombat reggeli kapunyitáskor is kisebb tömeg várta, hogy elkezdődjön a Kelet-Magyarország napilap Álompár kiállítása és vására, az érdeklődés pedig egészen a vasárnap esti zárásig kitartott: a rendezvényen több ezren keresték fel a csodaszép standokat.

​​ Az érdeklődők, amellett, hogy megismerhették az újdonságokat, hasznos előadásokat hallhattak többek között a házasságkötés jogi kereteiről, de virágkötészeti, sminkes és táncbemutatókat is láthattak. A rendezvény csúcspontja a vasárnap délutáni Álompár vetélkedő volt, amelyet Bartha Ágnes és Pankotai Richárd nyertek.

​​ A korai kezdés ellenére kisebb tömeg várakozott a nyíregyházi Continental Aréna előtt szombat reggel kilenckor, ugyanis ekkor nyitotta meg kapuit lapunk idei Álompár esküvői kiállítása és vására. A beléptetés gyorsan ment, s ahogy felkerült a csuklónkra a piros szalag, a fiatal párok, népes családok és baráti társaságok között lépkedve belevethettük magunkat a standok sűrűjébe. „Istenem, ez csodaszép!” – szálltak a főként női sóhajok a tüllöket, fátylakat, menyasszonyi ruhákat látva, de a vőlegények sem voltak restek közelebbről megszemlélni az öltönyöket. „Ez mandulás, ugye?” – érdeklődött egy örömanya a sütemények sűrűjében, közben egy hang azt bizonygatta a hátunk mögött, hogy ha jó fotóst akarunk a nagy napra, ne is keressünk tovább, megtaláltuk a legjobbat.
​ KM-CSA

​​ Tovább részletek az Esküvői kiállításról és az Álompár vetélkedőről a Szabolcs Online-on olvashatók.

​​

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?