No image

Klasszikus kedvenceket játszott a Volare Vonósnégyes

Nánási Anita
2 hónapja 0 komment
Megosztás:

Zenék a klasszikusoktól a pop slágerekig címmel tartott koncertet a nyíregyházi Bencs Villában a Volare Vonósnégyes.

A formáció tagjai a Debreceni- és Miskolci Egyetem Zeneművészeti Karán szereztek hangszeres- és kamaraművészi diplomát, jelenleg a Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskola művésztanárai. A Volare Vonósnégyest 2015-ben alapították.

– Rengeteg koncertet tudhatunk magunk mögött, a Bencs Villába szervezett műsorunkban korszakokra bontottuk a zenéinket – mondta el Kóti Gergő, a Volare Vonósnégyes első hegedűse és művészeti vezetője. – Minden korszakból játszunk a barokk zenétől a mai, modern popslágerekig. Igyekeztünk minden zenei stílusból a leghíresebb, legismertebb dallamokat kiválasztani.

A Volare Vonósnégyes tagjai szimfonikus zenekarban játszanak, a saját kamaraegyüttesüket azért alapították meg, hogy meghittebb és családiasabb hangultatú fellépéseket is vállalhassanak. Kóti Gergő hozzátette: kedvenc korszakuk a bécsi klasszika, hiszen ekkor alkotott Joseph Haydn, a vonósnégyes atyja.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...

További videók
HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?