No image

Lángoló autó Tiszavasváriban

Nánási Anita
2 hónapja 0 komment
Megosztás:

A tűzoltók percek alatt eloltották a lángoló járművet, de szerencsére senki nem volt igazi veszélyben.

Látványos tűzoltó-bemutatót tartottak a tiszavasvári városi piacon, a Kornisné Liptay Elza Szociális és Gyermekjóléti Központ által szervezett rendvédelmi pályaorientációs napon.

Az eseményen Szőke Zoltán, Tiszavasvári polgármester elmondta: a résztvevő gyerekek közül sokan szeretnének tűzoltók, katonák, rendőrök vagy mentősök lenni, és a rendezvényen megismerhetik ezeket a hétköznapi hősöket, iránymutatást kaphatnak a pályaválasztáshoz.

Dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő megnyitó beszédében kiemelte: általános iskolás korban a továbbtanuláson gondolkodva nagy segítséget nyújthatnak a pályaorientációs napok, hiszen meghatározó élményeket és impulzusokat kaphatnak a diákok.

– A rendezvény célja, hogy lehetőség szerint a fiatalok ezeket a pályákat válasszák – mondta el Nácsáné dr. Kalán Eszter, a Kornisné Liptay Elza Szociális és Gyermekjóléti Központ vezetője. – Intézményünk azért vállalta a rendezvény megszervezését, mert egyik feladatunk az iskolások pályaorientációjának támogatása. Tapasztalataink szerint az élményszerzés sokkal hatásosabb, mintha csak egy rendkívüli osztályfőnöki órán beszélünk a gyerekekkel a továbbtanulásról.

A gyermekjóléti központ két hónapig szervezte a pályaorientációs napot, melyen a Magyar Honvédség, a Tiszalöki Országos Büntetés-végrehajtási Intézet, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a katasztrófavédelem és az Országos Mentőszolgálat munkatársai működtek közre.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?