No image

Lángra gyúlt ember az Agóra szülinapján

Hajdu Ágnes
5 hónapja 0 komment
Megosztás:

Soha Rudolf Ferenc fizikus és szakmai csoportvezető mindent beleadott, hogy egy igazán látványos, illetve tüzes show-val kápráztassa el a tudomány iránt érdeklődőket az Agóra Tudományos Élményközpont negyedik szülinapján. A tüzes bemutatón kívül számtalan program várta a nagyérdeműt, többek közt zenélő villámok, robotika bemutató, fényjáték és talajkutatás.

2015. február 10-én nyitotta meg kapuit az országban egyedülálló intézmény, ahol a játékos tanulásé a főszerep. Idén február 9-én szombaton rendezték meg szülinapi eseményét, ahova több százan látogattak el.

Hajdu Ágnes

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook oldalát!

​​​​
A CIKK ÉRTÉKELÉSE:0.00 (0 szavazat)
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Az értékeléshez be kell jelentkeznie!


További videók
0 Hozzászólás népszerűség szerint

Vélemény, hozzászólás?

HÍRLEVÉL Szeretnéd megkapni
a legfrisebb tartalmakat?